Vi har høje ambitioner på vores lærlinges vegne

Stort set alle 9. klasses elever, der har kontaktet os for at komme i erhvervspraktik, har fået lov til at komme og snuse til faget. Vi ser det både som vores pligt at medvirke til at tiltrække flere unge til faget – og som en oplagt mulighed for at teste af, om det er et ungt menneske, vi kan se muligheder i. Det er ikke så få, vi har opfordret til at søge tilbage som lærling efter folkeskolen eller måske prøve faget mere af som arbejds-m/k i en periode før start på uddannelsen. Er du interesseret, er du altid velkommen til at kontakte Anders Møller på tlf. 28 71 82 54.

Vi har løbende 5 – 8 lærlinge, både drenge, piger og voksenlærlinge. De kommer rundt på mange pladser på Sjælland og får lov til at prøve alle typer opgaver i anlægsfaget.

Vores lærling Rasmus Munk Lorentzen blev på sit 3. hovedforløb på uddannelsen til grå anlægsgartner på ZBC i Slagelse udtaget til DM i Skills i 2023. Han vandt desværre ikke, men modtog senere et flot legat – og ikke mindst en rigtig fin udtalelse fra sin lærer. En udtalelse vi som virksomhed også kan være stolte af.

“Rasmus er både flittig, talentfuld og konstruktiv i alle de opgaver han arbejder med. Han tager lederrollen på sig, og er god til at dele opgaver iblandt dem han samarbejder med. På den måde tager han ofte ansvar for at resultatet bliver det bedste man kan få. Samtidig er han utrolig kollegial, og altid imødekommende over for både klassekammerater, virksomhed og skole. Rasmus er dygtig inden for både plejeteknik og anlægsteknik, og har dermed en bred forståelse for faget. I sin virksomhed (Anlægsgartner MøllerLøkkegaard, Ringsted) får Rasmus tildelt stort ansvar, og dette har bidraget til hans store overblik og faglige udbytte af læretiden.”